За нас

Кои сме ние?

page2_img1

С повече от 20 години опит, предоставяме логистични и транспортни услуги на цели товари и групажи, перфектно адаптирани спрямо Вашите нужди.
Ние сме екип от висококвалифицирани професионалисти, които работят със страст, за да доставим най-добрите и сигурни решения за Вас на силно конурентна цена.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

История

page2_img1

Всяко велико постижение започва с поставянето на високи цели.
Колкото по-високи са целите толкова по-трудно постижими са те. Но и толкова по-голямо е
удовлетворението, когато бъдат постигнати. За това, когато преди повече от 20 години, ние
си поставихме за цел да изградим най-надеждната и професионална компания, на която безрезервно можеш да се довериш, ние започнахме да работим неуморно и безкомпромисно. Давайки всичко от себе си в работата си през годините, ние се учехме и усъвършенствахме нашата дейност, за да удовлетворим очакванията на нашите клиенти и достигнахме най-висок стандарт на работа.
Но не спряхме до тук. Ние вярваме, че трудностите ни правят по-добри. Затова завишихме стандарта на работа още повече и усилията ни бяха възнаградени: отговорихме на всички стандарти и бяхме сертифицирани от НСБС – Българската асоциация за спедиция,
транспорт и логистика!Одобрението на нашите услуги от НСБС е доказателство за прилагането на най-високи стандарти на работа в логистиката в нашата работа по един от най-добрите начини. Затова всеки може да ни се довери, за да свършим Вашите задачи в поставените срокове и
бюджет. Същевременно, ние продължаваме да си поставяме по-високи цели, за да Ви предоставим подобрени услуги при следващата Ви поръчка към нас.

Темис Юг – очаквайте повече от нас!

Темис Юг – качеството над всичко!

 

Ценности

Ние сме ангажирани да отговорим на изискванията на нашите клиенти, като им предостявяме цялостни транспортно-логистични решения, които добавят стойност към бизнеса им. Ние се стремим да постигнем това чрез дългосрочни и проактивни отношения, подркрепени от иновативни постижения на услугите, първокачествена грижа за клиента и отговорно отношение към околната среда.