За нас

С повече от 25 години опит, предоставяме логистични и транспортни услуги на цели товари и групажи, перфектно адаптирани спрямо Вашите нужди.

Ние сме екип от висококвалифицирани професионалисти, които работят със страст, за да доставим най-добрите и сигурни решения за Вас на силно конкурентна цена.

Основана 1997

История

Всяко велико постижение започва с поставянето на високи цели. Колкото по-високи са целите толкова по-трудно постижими са те. Но и толкова по-голямо е удовлетворението, когато бъдат постигнати. За това, когато преди повече от 20 години, ние си поставихме за цел да изградим най-надеждната и професионална компания, на която безрезервно можеш да се довериш, ние започнахме да работим неуморно и безкомпромисно.

 Давайки всичко от себе си в работата си през годините, ние се учехме и усъвършенствахме нашата дейност, за да удовлетворим очакванията на нашите клиенти и достигнахме най-висок стандарт на работа.

Но не спряхме до тук. Ние вярваме, че трудностите ни правят по-добри. Затова всеки ден  завишаваме стандарта си на работа още повече.

Ценности

Ние сме ангажирани да отговорим на изискванията на нашите клиенти, като им предоставяме цялостни транспортно-логистични решения, които добавят стойност към бизнеса им.

Ние се стремим да постигнем това чрез дългосрочни и проактивни отношения, подкрепени от иновативни постижения на услугите, първокачествена грижа за клиента и отговорно отношение към околната среда.